6 WEEK BOXING CHALLENGE

slanker, fitter en meer energie

Ga nu de uitdaging aan! Met deze boxing challenge val je in 6 weken minimaal 4 kilo af en verlies je minimaal 3 cm buikomvang. Je ontwikkelt een sterk, fit lichaam met de mindset van een echte kampioen.  Breng je boxing skills naar een hoger niveau met de 6 Week Boxing Challenge. De unieke methode om superfit te worden met uitdagende workouts in de gym en voor thuis.

Word fitter en sterker dan ooit!

Ben jij die extra kilo’s echt helemaal zat? Wil je je weer superfit en energiek voelen? Dan is de 6 week Boxing Challenge echt wat voor jou! Boks jezelf in 6 weken naar de fitste en sterkste versie van jezelf. Door de intensieve trainingen en het gepersonaliseerde voedingsprogramma verbrand je meer vet en krijg je het lichaam waar je altijd al van hebt gedroomd.

QUICK START

In de 6 week Boxing Challenge van bokskampioen Marichelle de Jong maak je een vliegende start.
Na je intakegesprek krijg je een trainingsprogramma op maat gemaakt voor jou. Ook krijg je een gratis 30 minuten 1-op-1 training.
Zo maak je een vliegende start met de challenge.

VOEDING

Het trainingsprogramma helpt je om superfit te worden, maar goede voeding is minstens net zo belangrijk. Je krijgt een gepersonaliseerd voedingsplan dat je precies vertelt wat je elke dag gaat eten. Zo ben je razendsnel op weg naar een fitter en gezonder leven.

COACHING

Training: check. Voedingsplan: check. Maar je moet het ook nog zien vol te houden! Daar zorgen we voor met persoonlijke coaching. Je krijgt persoonlijke begeleiding om je prestaties te meten, je motivatie hoog te houden, en je doelen in 6 weken te behalen. Alles begint met de juiste mindset. 
Ben je klaar om kilo’s 
af te vallen en superfit te worden?
Met je gepersonaliseerde trainingsprogramma en voedingsplan ga je van start met de challenge. Je ontvangt een membership voor de trainingen op de club, een wekelijkse home workout en we bespreken elke week je prestaties. Ben je klaar om in de beste shape van je leven te komen? Meld je dan nu aan!
Nooit meer een excuus om niet te trainen
Naast de bokstrainingen op de club bij TYR Boxing krijg je ook uitdagende home workouts. Voor deze body workouts heb je geen apparaten nodig: je kunt ze overal doen. Met het trainingsprogramma van de 6 Week Boxing Challenge vliegen de kilo’s eraf en word je fitter en sterker dan ooit.

Doe jij ook mee?

De 6 Week Boxing Challenge is de makkelijkste en snelste methode om minimaal 4 kilo af te vallen, centimeters buikomvang kwijt te raken, en fitter door het leven te gaan. Met dit unieke en complete programma krijg je intensieve boks workouts in de gym, uitdagende home workouts voor thuis en 
een gepersonaliseerd voedingsplan. 
 • Ik wil minimaal 4 kilo afvallen
 • ​Ik wil van mijn dikke buik en benen af
 • ​Ik wil meer energie krijgen, fit en atletisch worden 
 • ​Ik wil goede en gezonde (eet) gewoontes aanleren
 • ​Ik wil leren boksen van gediplomeerde bokstrainers en kampioenen
Prijs: 6 Week Boxing Challenge
Prijs voor de 6 Week Boxing Challenge € 247,- incl. btw

Wat krijg ik allemaal bij de 
6 Week Boxing Challenge?

 • Membership voor 3x per week (twv €96)
 • ​6 Fullbody work out programma's (twv €120)
 • ​3 Jumping rope HIT programma (twv €60)
 • ​​Voedingsadvies (twv €75)

 • ​Wekelijkse coaching van 30 min (twv €210)
 • ​Skipping rope (twv €8) 
 • ​ En natuurlijk niet te vergeten een nieuwe fitte lichaam en mindset! (onbetaalbaar!)
Veelgestelde vragen?
Ik heb nog nooit gebokst en ben niet fit: kan ik meedoen?
Jazeker, de 6 Week Boxing Challenge is helemaal op maat. Eerst gaan we kijken naar je huidige conditie. Dan maken we een opbouwend trainingsprogramma op maat waar we werken aan je conditie, techniek en mindset.
Hoe ziet de trainingen eruit?
De trainingen bestaan uit technisch boksen, Boxing Bag en kracht-/conditietraining. De trainingen op de boksschool plannen we samen in. De trainingen thuis kun je in
je eigen tijd doen.  
Moet ik alleen broccoli, kip en rijst eten?
Diëten werken niet: ze zijn saai en moeilijk vol te houden. Ik leer je nieuwe eetgewoontes aan en je gaat met een app bijhouden wat je eet. Je hoeft je snacks of je alcoholische drankje niet te laten staan om toch resultaat te boeken. Houd je voor minimaal 80% aan gezonde voeding.
Moet ik op bepaalde dagen trainen?
Je kunt zelf de dagen kiezen die jou het beste uitkomen. We selecteren samen de trainingen die jou helpen om het beste resultaat te halen. Dankzij de variatie en hoeveelheid trainingen in de gym kunnen we altijd geschikte tijden en dagen voor je vinden.
Moet ik supplementen innemen?
Voor de 6 Week Boxing Challenge is het niet nodig om supplementen in te nemen.
Het is voldoende om je aan je voedingsadviezen te houden.
Ik heb nog andere vragen.
Heb je nog andere vragen? Mail ze gerust naar info@tyrboxing.nl.
Wat als je verder wilt gaan na de 6 Week Boxing Challenge?
Ben je na de 6 weken zo enthousiast en wil je verder met trainen? Dat kan! We nemen wel eerst 2 weken een rustperiode om het lichaam te laten herstellen en dan pakken we de trainingen weer op. Je kunt je natuurlijk altijd inschrijven als lid van TYR Boxing met het lidmaatschap dat bij jou past.

Voor wie is deze challenge geschikt?

Geschikt voor:

 • ​Iedereen van 18 jaar en ouder
 • ​Elk niveau
 • ​Klaar om vooruit te kijken en te breken
  met je verleden
 • ​Klaar om fitter, sterker en energieker te worden

Niet geschikt voor:

 • ​Excuuszoekers
 • ​Mensen die liever praten dan doen
 • ​Klagers
 • Niet willen veranderen
Vlambloem 117   |   3068JG  Rotterdam   |   
06-22120509
Copyright  TYR Boxing  2020 © All rights reserved
Powered By ClickFunnels.com